Post by olnongeipsychin on Mar 6, 2022 14:15:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה יותר קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
המשחק קשה מדי אפילו באופציה הקלה, שנה את זה!!!
אני נותן לו שני כוכבים וחצי כי יש לו פוטנציאל רציני לעשות את זה שווה את המותג 5 כוכבים זה צריך עבודה. הדברים הפחות חשובים שיכולים לבוא אחר כך אני מרגיש: יש לך מגוון הגון של יחידות צבאיות בכל הנוגע ליחידות תגרה אבל בהחלט להוסיף עוד. פרשים זקוקים לטיפוס קליל מהיר, יחידה בינונית וכבדה (אביר ברור). תגרום לאנשי חנית להגביר נזק נגד פרשים זה רק הגיוני (מבחינת העולם האמיתי והמשחק). הפוך לקשתים להגביר נזק נגד חנית וחרב
רמת משחקים מס'
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia fgqo
מאוד מגביל. מגבלות בנייה, ניתן לבנות רק במקומות מסוימים. כמות קטנה של רמות. הצבא שלך יכול להיות רק כל כך גדול. זה יותר על כוח גס מאשר טקטיקות בפועל. סיים את המשחק תוך פחות משבוע. כיף אחר חכם
שיחקתי במשחק הזה בערך 2 רמות וזה היה בסדר ברביעית זה התחיל להיות קשה מדי יש בעיה במשחק. מספר 1 זה לא מראה לך איך לגרום לכל החיילים לתקוף בניין שאתה לא יכול להחליק כדי לעשות את זה אם אתה יכול לתקן שלא הייתי מוחק את המשחק.
המשחק טוב והגרפיקה אבל צריך יותר לבנות כמו שאתה יכול לשדרג לבנות חומה משלך יותר לוחמים וזה צריך משחק תחפושות משלו שאתה יכול ליצור משלך ולשמור ולהפוך אותו למפת מלחמה טובה או לעשות חנות עבודה למפות לחלוק ולמרוב משתתפים ולוחמים עם רובים וזה צריך שליטה של לוחמים כמו שאתה יכול להזיז את הלוחם שבחרת זה צריך יותר ספינות וזה צריך מלך שאתה יכול לשלוט בו אתה יכול להמליך רק אחד וזה צריך עוד חיות לתקן את באגים👍
זה יהיה נחמד אם תוכל להקצות חיילים לקבוצה ולבחור אותם לפי קבוצה. גרירת תיבת בחירה סביבם היא מביכה שבה אתה לא יכול להתרחק מספיק כדי לבחור את כולם, ובאופן לא רצוי גם בוחר עובדים
נכון לעכשיו זה משחק בסדר, אבל זה פשוט בסדר. הייתי רוצה לראות אפקטים קוליים טובים יותר. דבר נוסף שיהיה מגניב הוא מפה גדולה יותר ומצב אינסופי.
לא מדהים, מאוד פשטני. תבנה צבא גדול ואז תתקוף.
cgy i
תודה על הוספת משחק מותאם אישית ומצב מקוון! אנא הוסף עוד מפה למשחק מותאם אישית והוסף ציוויליזציה למשחק: פרסית, רומא, אנגלית, צרפת ועוד ציוויליזציה תודה על המשחק הזה הוא הכי טוב!
אוהב את זה אבל זה קצת קשה, הקמפיין הופך להיות קשה לנצח וכמעט בלתי אפשרי לנצח את הבוטים מרובי המשתתפים במצב קל מכיוון שהם תוקפים ללא הפסקה מההתחלה לפני שיש לך חיילים
אני אוהב את זה סוג של משחק אבל בוט האויב מוקדם מדי לתקוף אני did not לסיים את הבסיס שלי עדיין .. ואת הפקדים צריך יותר שיפורים להוסיף עוד יותר כמו 6 - 10 להוסיף יותר סוג של מעבדת חיילים שלך חיילים הולכים אחרי שהם סיימו את האימונים הוסיפו עוד הגנה ובבקשה תקנו את הבוט שהם תוקפים מוקדם מדי אני רוצה לעסוק באטאאק כשיש לי את כל הבניינים והחיילים וההגנה או תן לי לתקוף קודם לפניהם 3 כוכבים לעת עתה אני מחכה לעדכונים חדשים ...
קונספט טוב אך ביצוע גרוע, ההדרכה תקלה ביותר וה-AI קשה מאוד למתחילים. ספציפית ברגע שאני מגיע לצריפים במדריך המשחק מתעכב.
הרעיון טוב רק הפקדים אני לא יודע כמה פעמים איבדתי כי לא הצלחתי לגרום ליחידות שלי ללכת בכיוון הנכון
יש פוטנציאל טוב אבל המשחק ממשיך לקרוס כשאני מנסה לבצע את המשימה הראשונה
זהו משחק טוב באמת, מהנה ולא סופר קשה. אני ממליץ על המשחק הזה לכל אחד. 5 מתוך 5.
משחק מדהים אני ממש מצפה לזה אני מקווה שתהיה מלחמה מודרנית יותר מזה או גרפיקה תלת מימדית של Maiby
המשחק נחמד, גם קצת ממכר. אבל, למה אני לא יכול לבנות את הקירות והמגדלים שלי במצב עורך? זו השאלה היחידה שלי. ראיתי בקטע COMMUNITY שכמה שחקנים אחרים בנו חומות ומגדלים. אז למה אני לא יכול? בבקשה תגיד לי.
משחק נהדר אבל הקמפיין קשה מאוד ולא הוגן.
המשחק הזה ממש מגניב. אבל מקווה שצוות המפתחים יוסיף עוד פונקציות ועוד התאמה מקוונת. זה משחק ממש טוב. ה-RTS הטוב ביותר
המשחק הזה נורא חשבתי שזה משחק שבו אני יכול לבנות את הממלכה שלי אבל איך לשלוט בדברים שלו זה נורא אני מצטער תגיד את זה אבל זה האמת שזה נורא
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia fgqo
המשחק המטופש הזה גרם ללשונית שלי קפאה ולא הצלחתי לתקן אותה כי אני לא יודע למרבה המזל אבא שלי לימד אותי (לחץ על כפתור הכיבוי בהתמדה) אז פתחתי את האפליקציה פעם נוספת וזה קרה שוב אז אל תשחק במשחק הזה לעולם לא תשחק במשחק הזה. !!!
Fruit Ninja Classic Arkadspel wze
המשחק שלך נורא
נראה שזה יכול להיות כיף, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לטעון את הרמה השנייה. אלקטל V3
5 כוכבים כי זה כל כך נחמד וזה באמת משחק מעניין...
משחק מדהים עם אותם גלישים והרבה לאגים (לא בהתחלה אלא בהמשך.) למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל כמו להוסיף עוד חיילים כמו דרקוני ים למים, בואו נשתמש בטירת האויב שנשיג (לא נשמיד אותה) ייצור של בוטים מציאותיים יותר לא אמור להיות מסוגל להיבנות מחדש באותו זמן כמו הפיכת צבא גדול. להוסיף שוב חיילים כמו קוסמים.
משחק אסטרטגיה פשוט להפעלה ומהנה שלמעשה מאפשר לך להשתלט. אני מוצא את המשחק הזה מרענן מאוד מהשחיקה הרגילה של משחקי אינטרנט ומשבח את עיצוב החוויה. אבל נאלצתי להפסיק לשחק הודות לספייק עצום של קושי, שבו לאויבים יש גולגולת, בליסטראות, קשתות ואבירים משוריינים מלאים ולכם אין. כמו כן אתה תמיד נלחם בשני צבאות במקום אחד. בושה גדולה, צריך לאזן. אנא שקול לעתיד, אני אוהב את העבודה שלך!
צוֹלֵעַ
לא עובד ב-asus zenfone. תקוע על מסך שחור
מאיאט
משחק אסטרטגיה ממשי, בערך כמו עידן האימפריה. לא טיפש, המתנה של שעה. פשוט משחק טוב.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia quuj
אני שונא את המשחק הזה 1: לא נותן לי לנצח במשחק חדש 2: ה-MEELES הם טיפשים 3: אפילו המלך רוצה למות
RTS Siege Up! - Medieval War Strategy ltl
אוף!! אני חושב שהאויב שלי כחול וסגול וצבעים אחרים, אני חושב שהם יעשו סגול יתקוף כחול אבל הם צוותים!! תקן את הבאג הזה
זה מאוד קשה לשחק או לנקות את הבמה זה רמת מתחילים ואז זה כל כך קשה לנקות את הבמה