Post by sampcelcesscaweb on Feb 21, 2022 2:06:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģenerators primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Es arī nevēlos piešķirt vienu zvaigznīti, bet es to izdarīju, tas vispār nereaģē, kad vēlos importēt māju programmā minecraft, tas aizņem tik daudz laika, lai atvērtu, un tā neatveras Lūdzu, nelejupielādējiet šo lietotni, ja rodas problēma atrisināts, es lejupielādēšu sliktāko lietotni, ko jebkad esmu redzējis 🤬
Es domāju, ka tas ir patīkami, bet tas ir nepieciešams jauninājums, jo man patīk šī apppppppp😁😁😁😁😁😁🎮😁😁😁😁😁😁🤞🤞🤞😻
Gandrīz ideāls, bet, pagriežot konstrukcijas, slazddurvis ir sajauktas vai novietotas nevietā, mans ieteikums ir pievienot diagonālās rotācijas opciju, lai es varētu daudz ātrāk izveidot diagonāli.
Minecraft Blockopedia - Jānis Roze
Labdien, komanda, es spēlēju Minecraft kopš pēdējo 4 gadu un tā izkopšanas. Es vēlos, ja pievienojat kādu projektora tipe bloku, kas atspoguļo video ēkā, piemēram, apgaismojuma šovu, pievienojot personīgo video Minecraft mapē. iedomājieties, ja katrai ēkai ir sava personīgā apgaismojuma izrāde. Tas ir traks piesaistīt jaunu spēlētāju, lai izveidotu jaunu ēku un projektētu gaismas šovu. Es vēlos, lai jūs to pamanītu. Paldies
Tas ir ļoti foršs, un mans Lil brālis par to priecājas, jo viņš īsti neprot būvēt māju, BET, lūdzu, atvieglojiet vadību, un dažreiz es nejauši nolieku savu māju zem ūdens. Tas ir patiešām forši, ka tas darbojas, vienkārši noklikšķiniet uz Iestatījumi un noklikšķiniet uz Profils Atrodiet lietojumprogrammas un ievietojiet to ārējā un izveidojiet serveri vai pasauli. Ceru, ka salabosi vadības ierīces un turpini strādāt 💜❤️☺️👌
Labdien, izstrādātāj! Man ir problēmas ar šo katru reizi, ja es vēlos lejupielādēt būvējumu, tas ne tikai lejupielādēs, bet paliks 0 procenti, bet arī nerādīs būvējuma attēlu, tāpēc izlabojiet to, lai es varētu novērtēt šo ar 5 zvaigznēm.
Nedarbojas, ja pagriežat struktūru un, ja mēģināsit kopēt lielas struktūras, tas nedarbosies vispār, piemēram, vairāk nekā 1/2 struktūras trūks.
Lieliska lietotne 10/10 , ceru, ka nākamajos atjauninājumos šī lietotne varēs lasīt shēmas un arī spēlētāja kontu (piemēram, pieteikties no FB , Google Acc u.c. Lieliska lietotne , piemērota kartes lejupielādei un ēku vai kartes kopēšanai un ielīmēšanai. IETEIKTI () Tā ir kā mobilā versija vai MCEdit no datora)
Kā
kāpēc tā ir tā, ka, ja es gribu kaut ko pievienot tikai to, kas ir mājas, zeme kļuva melna, kāpēc eh? lūdzu, salabojiet to atpakaļ. tad es gribu piedalīties spēlē, es nevaru instalēt un instalēt daudzas reizes, lūdzu, labojiet to atpakaļ
Ļoti ļoti ļoti ļoti jauka spēle bez reklāmām, bez traucējumiem un ļoti gluda jebkurā laikā, kad tā nedarbojas vienu reizi, tā nedarbojas viegli, lai izveidotu lietas
Tas ir labi, tas ir forši, es to izmantoju visu laiku
IR PĀRĀK LABI IZDZĪVOŠANAI. ES NOLIEKU DEMONTU LŪDI UN CITU PRIEKŠMETU TĀPĒC ES PIEŠĶIRŠU PIECAS ZVAIGZNES.
Šī lietotne ir bezjēdzīga. Es ienīstu šo lietotni, jo mēs varam izveidot tikai vienu māju
Discord - veapps
Lūdzu atbildi! Es to novērtēju ar divām zvaigznēm, jo katru reizi, kad atveru savu pasauli šajā lietotnē, tā apgalvo, ka tā ir bojāta, un, lai mēģinātu to atvērt no paša Minecraft, es atvēru Minecraft, atgriezos pie šīs lietotnes, un tā joprojām bija bojāta. Kāpēc tā saka un kas vai es daru nepareizi?
Zināt kāpēc, bet man ir vajadzīga palīdzība, ja mēģinu izveidot ēku, tā mani ielādē jebkurā nejaušā manas pasaules daļā un pat tad, ja es uzskatu, ka ēka ir neredzama
Buildings for Minecraft Eğlence hwv
Buildings for Minecraft பொழுதுபோக்கு idw
Sveiki, es atnācu šeit, lai ziņotu par kļūdu 1.18.02. Kad pievienošu ēku jebkurā no manas pasaules, tās tiks automātiski izdzēstas? Piemēram, kad es ievietoju konstrukciju savā pasaulē un pievienojos savai pasaulei, un kad es restartēju lietotni un ievietoju būvējumu, tā atkal vairs nav, lūdzu, izlabojiet šo, es nevaru novietot nevienu ēku savā pasaulē ar šo. kļūda. Es ceru, ka jūs to redzat un izlabojat!
Es to novērtēju ar 3 zvaigznēm, jo lietotne ir pārsteidzoša, taču es izveidoju šo skaisto pilsētu un vēlējos pievienot ēku, un, kad es iegāju savā pasaulē, viss bija pagājis, lūdzu, izlabojiet šo, lūdzu, tā ir vienīgā sliktā lieta šajā lietotnē, lūdzu, izlabojiet šo un arī dažas ēkas mani turpina teleportēt uz vietām, labojiet to arī plss
Sveiki! Šī ir patiešām forša lietotne, kurā ir papildinājumi, taču nekādu problēmu! Problēma ir valoda, vai varat pievienot angļu valodā tulkotāju, ir tikai kartes krievu nosaukumi, es neko nesaprotu! plss pievienojiet tulkotāja funkciju.
Building with the Origin SMP is a NIGHTMARE ... We're just building a pub! ... I am Philza Minecraft, and I speak for the crows And if you hurt my children,
Tā nav laba lietotne, jo, lejupielādējot kaut ko, tā tiks automātiski izgriezta. Es piešķiru 1 zvaigzni, jo kādreiz bija laba
Bija ļoti grūti izveidot šo lietotni, tā nebija problēma, taču pēc 2 dienām šī lietotne sāk nedarboties
TeliaSonera Iphone cena telenor to savā blogā ziņo nike Juris Kaža. ... banned in most public places including restaurants, clubs and government buildings.
Buildings for Minecraft Entertainment dehd
Sākumā viss bija labi, bet, kad es saņēmu gigantiskas ēkas, trūkst bloku, un arī tad, kad es instalēju būves, ielādes ekrāns ir lēns, tāpat kā iepriekš, kad es pirmo reizi uzstādīju ēku. Lūdzu, izlabojiet to, bet lietotne ir lieliska TY.😃
Šis ir labākais, bet. Tas avarēja manu spēli un visu, ko es tik smagi strādāju, ka tas ir pagājis, un tad es izveidoju jaunu pasauli, tāpēc es veidoju savu māju, un tas ir tas, kas tas ir Neatveriet šo lietotni 😒😝🤢
Buildings for Minecraft Viihde bkwn
Es izmantoju šo lietotni pirms gada, un es neatradu nevienu kļūdu, un viss ir kārtībā. Bet pēc jaunākā atjauninājuma es beidzot atklāju kļūdu 🐛, kad vēlos instalēt ēku, lietotne atgriezīs mani savā pasaulē. Es mēģinu to vēlreiz, bet tas joprojām nedarbojas. Es notīru datus, programma joprojām nedarbojas. Lūdzu, izlabojiet to. Man ļoti patīk šī lietotne, bet es ienīstu kļūdu
Minecraft
Lieliski! Šī lietotne patiešām darbojas! Man likās, ka tā nebūs. Es lejupielādēju māju, un celtnieks man iedeva pilnu dimanta bruņu komplektu ar asuma 3267 aprīkojumu.
vairs nav zvaigžņu!!! šī celtnieku lietotne ļaujiet man būt dusmīga, kad jūs uzstādīsit ēkas, jūs saņemsiet netīrumus, kad sasniegsit ēku virsotni, neizmantojiet šo lietotni
Briesmīgi. Lietojumprogramma bija laba, līdz pirms pāris dienām, kad grasījos lejupielādēt ēku, es to pārvietoju, tad ekrāns nejauši sastinga un pēc tam izmetu mani prom no "Ēkas ekrāna novietošanas", it kā es to nebūtu izvēlējies. .
Man tas patīk, bet joprojām ir kļūdas, kad pievienojat daļas no savas konstrukcijas, tas noņem malas NO ceļa, bet man tas joprojām patīk
Es izmantoju šo lietotni tik daudz reižu, bet tā nedarbojas
Šļakatas Viegli aizejošs mute dzelzs vījolei cena
Ir tik jauki, ka ir pārslodzes kopija un ēka ir ielīmēta. Tik vienkārši. Bet dažreiz puse ēkas ir pazudusi. Vai varat, lūdzu, paskatīties. Es būtu devusi 5 zvaigznes..
Tas ir labs, bet daži bezjēdzīgi veidoti lūdzu to noņemt
Eh, tas ir labi, tikai varbūt noņemiet reklāmas, tās traucē. Paskaties, es zinu, ka tu alksti naudas
Minecraft book. Read 17 reviews from the world's largest community for readers. Jauna, īpaša rokasgrāmata visiem spēles “Minecraft” entuziastiem, kuri da...
Šī lietotne bija lieliska pirms atjaunināšanas, tagad es pat nevaru to panākt.
Endless Fables 3: Dark Moor Adventure udf
Forši!
ļoti slikta lietotne tiešām es mēģināju 15 reizes ar dažādām ēkām, bet nekādas atbildes. Es domāju, ka tai ir vajadzīga plakana pasaule, tāpēc es izveidoju jaunu pasauli, bet manā pasaulē neparādās neviena ēka, lūdzu, nelejupielādējiet to, LŪDZU, LABOJIET ŠO, ja neticat, lai varētu MĒĢINĀT
Nomainīju savu likmju veidlapu 5 uz 2, pārāk daudz neizlaižamu reklāmu, kur iepriekšējā reizē es to vienkārši izlaidu, izmantojot pogu Atpakaļ, un tagad man jāgaida 15 sekundes, lai redzētu būvējumu. Turklāt būtu lieliski, ja būtu sadaļa “Izlase”, lai pievienotu man patīkamās versijas, nemeklējot to stundām ilgi.
Hei, nedari man to. Lūdzu, sakārto manu pasauli. Es to izdarīju pareizi, es izeju no pasaules, pirms pievienoju lietas. Es novietoju ēku nepareizi, tāpēc noklikšķināju uz atsaukt izmaiņas. Un jūs zināt, kas notika? Tas izdzēsa visu, ko es uzbūvēju šajā pasaulē. Tu nekādā gadījumā nevari to man nodarīt. Tas ir pārāk sirdi plosoši. Kā es varu to atgūt? Lūdzu. ES tev lūdzu. Šī lietotne bija laba. Bet tikai tad, kad lietotne izdzēsa visu, ko es izveidoju
Kopumā laba lietotne, bet, mēģinot augšupielādēt ēku, mana karte nerāda tikai ēkas ID, ja tas varētu būt mana tālruņa iemesls vai nē, bet es tikai gribēju to pateikt.