Post by sampcelcesscaweb on Feb 21, 2022 2:03:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više novčića ▞▞▞
▞▞▞ Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump 2022 version ▞▞▞
stvarno lijepa igra
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump Arkada oimy
Ova igra je jako dobra i slika je vrlo elastična
U početku se krajolik mijenja i želite vidjeti u koje područje sletite ..ali kada dođete do najvišeg jetpacka, najviša koža i najviši bicikl.. očekujete da će se krajolik stalno mijenjati ZAR NE DOBIJETE PUSTINU I TO JE SVE ŠTO DOBIJEŠ..ne vodi te u drugi svijet da ništa ne pobijediš... dovraga kada sletiš na lik ili predmet, mogli su ti dati bonus dijamante, ali nisu..tako da igra postaje dosadna i Ponavljajući ..Izbrisati ću..pošaljite mi poruku kada ovo popravite.
ODLIČNA IGRA ima puno oglasa, ali ako isključite wifi i mobilne podatke onda nema oglasa!
Jedan krug jedan dodati, jedan krug jedan dodati Nemoguće uživati jer je količina dodavanja nepodnošljiva!!!! Igra je obrisana nakon 10 minuta pokušaja dok sam dobio više od 10 dodavanja.
Zabavan koncept, dovoljno jednostavan za shvatiti i uživati. Oglasi su odvratni.
Bike Hop: Pengendara BMX Gila! Arkade drl
Zabavno je igrati nekoliko minuta dnevno.
Igra je super
Zabavno, ali waaaaay mnogim oglasima. To je više reklama nego igranje.
Zapeli u metrikama, prekomjerni oglasi. Slatko je, ali reklame oduzimaju svu dobivenu zabavu. Igre bez oglasa zarađuju više novca kupnjom.
Plaćeno za besplatno dodavanje, igra i dalje stalno pokušava prikazivati oglase
Užasne užasne reklame!!!! Deinstaliraj.
Put do mnogih oglasa. Želite dodatni novac po razini? Oglas. Želite li nadograditi svoje stvari? Oglas zaključan na nekoliko rundi. Završio krug? Oglas.
Glupo.... Glupo... glupo.... jesam li spomenuo Glupo? Za mene više neće biti igara vožnje bicikla na telefonu osim ako ih ne naprave kao one na Playstationu
Dobra igra! Kape su super! Igranje sjajno! Grafika super! Dizajn raketa je fantastičan!
MODERN WARSHIPS ஆக்ஷன் ymbr
Bila bi dobra igra da nije 3 sekunde igranja pa 30 sekundi reklama. Pohlepni su pa nisam mušterija. Deinstalirano.
Hargreaves, trenutno imam pogled. Trenutno imam pogled. Trenutno imam pogled. Trenutno imam pogled. Ako je najbolji od svih uzrasta, neću siguran u to da idem kroz vlastiti posao u Cornwallu i pomalo. Ja sam veliki obožavatelj većine od većine od najtežih.
Dosadan AF 10 sekundi igre 1 min. oglasa. Pretjeran. Deinstalirano.
Strašno hvatanje oglasa. Evo... skoči s ove rampe na 3 sekunde... kul, sad gledaj ovaj oglas od 10 sekundi. Isperite i ponovite! Užasno.
KY previše bf za HR može dobro sh h SC bdgvxdgvfzv
wow
Puno dodataka, ali to je fin
Ova igra je bila sjajna i nećete je moći igrati, a ja mogu napraviti 👆👆👆👆
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump Arkády ismt
Hard hai ya game load ho jana chahie
Više oglasa nego vremena za igranje. BOLNO sporo napredovanje. Lijepa grafika i zabavan koncept uništen pretjeranim oglasima. Ne isplati se pokušavati zbog reklama pri svakom drugom lansiranju. Puno i puno oglasa. Više kao da igrate reklamu.
Jako jako dobro jer avion ide predaleko i ciklus je dobro zabavna igra jer je stvarno super
Odlična od li čna!!!! Preporučujem je svima morate ju probati. Nije baš kvalitetna al dobra je😇😃😂😂😁😀💋❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜💓💕😂😂😁😀💋❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜💓💕💖💗💖💗🌝👞👞🌝👞👞💙💙💚💚💛💛
Zarazno i blesavo
M . Ossaf
Oglasi, čak i kada ne odaberem opciju za gledanje oglasa za veću nagradu, dobijem oglas. Razumijem oglase, ali ne nakon svakog pokušaja.
바이크 홉: BMX 라이더광이 되어라! 아케이드 vedi
Dosadna igra
Zabavna igra oko 5 minuta, sve dok vam količina forsiranih reklama ne ubije raspoloženje. Ne puno ili sadržajno, vrlo jednostavna igra. No, nije za mene, odmah sam odredio vrijeme za pojačanja i igra je postala čak previše laka i dosadna nakon što sam vidio oglas za oglasom između svaka 2-3 pokušaja.
Toliko oglasa. Igra je jednostavna i dobra za smijeh, ali brzo je uništena oglasima. Ne gubite vrijeme.
Napredak je užasno spor, reklame ikad 2 sekunde...dosadne prilično brzo, a aplikacija za hvatanje novca br.1 ako mene pitate...ne preuzimajte.
Izvrsna igra koja prolazi dok čekate da vam CSR pomogne. Svaki krug traje oko 25 sekundi. Platio sam 2,99 za opciju bez oglasa. Igranje čini zabavnim. Vrijedi 3💲 za svoje brze igre 📂 za sjedenje na WC-u. To je jednostavna igra pa radi brzo i besprijekorno, sumnjam čak i na one jeftine mobitele od 100 dolara. Vrijedi 3 dolara dečki.
To je stvarno zabavna igra kada nemam što raditi, ali dajem joj 3 zvjezdice jer nakon svake utakmice dobijem oglas mislim da postoji mnogo oglasa, mislim da bi trebao staviti oglas u svaki za utakmice
Želite li pogledati oglas da dobijete x puta svoju nagradu? Ne Lol, svejedno gledaj jedan bez nagrade. Ove igre treba ukloniti s planeta.
Najgore je u oglasu ljudi lete poput milja, ali ja letim samo jedan inč ova igra je smeće i nikad mi se ne sviđa niti pričam o njoj niti je učitavam čak ni pojačanje uopće ne radi kao da su kreatori tako glupi i uncool kao da nam daj svoje ime da mogu vikati na tebe zauvijek kretenu ovu igru je napravio čovjek koji je živio u đubretu i nekako je postao bogat potrošio sav svoj novac za glupu igru
Samo ne toliko različit od jedne razine do druge.
Dobra igra, ali za instalaciju treba vremena
Ne mogu reproducirati da vas mnogi oglasi ljute što moram deinstalirati
Dobro ako pokušavate zaspati. Inače je to samo glupa igra u kojoj radiš samo jednu stvar iznova i iznova, također je prepuna reklama. Čak traži od vas da gledate oglase i prikazuje ih bez obzira na to odaberete li da ili ne, a ocjenu na skoku 1? Pokušavao sam spavati lol pa pretpostavljam da je to bila korisna aplikacija. Svaka ocjena 5⭐ je lažna, siguran sam...